2017. április 7.

Esküszöm, hogy rosszban sántikálok...

 2017. április 7.    0 megjegyzés    

Szervusz, kedves rosszban sántikáló!


Először is, sok szeretettel köszöntelek a személyes blogomon!

Új ismerős lévén illendő volna bemutatkoznom. Lia vagyok - hivatalosan Júlia, de maradjunk az egyszerű Liánál -, egy huszonegy esztendős zeneakadémista hallgató, fuvolista, blogger és örök álmodozó.

Várjunk csak! Esetleg ismerősen cseng számodra a Leah Hope Eastbrook, vagy a Lia Searson név? Nos, ez nem a puszta véletlen műve. Egy ideje megkérdőjeleződött bennem, hogy érdemes-e folytatni ezt az egészet, mert nem volt kedvem leülni a gép elé és pötyögni, még akkor sem, amikor éppen lett volna akár egy felesleges fél órám.

Valami megváltozott bennem az utóbbi egy évben. Talán felnőttebb lettem. Talán a történtek elgondolkodtattak. Végül számos kiváló cikk (Daremo, Vivi és Nilla) elolvasása után rájöttem, hogy ha az ember valami tényleg szeret, akkor azt miért ne tehetné meg nyilvánosan? Éppen ezért döntöttem úgy, hogy új emberként lépek most színre, és végleg magam mögött hagyom a korábbi árnyékaimat. Önmagamat előtérbe helyezve lépek színpadra. Leveszem az álarcot, és megmutatom, ki is vagyok valójában. Ennél egyedibb nevem már úgysem lehet, nem igaz?

Eme szemetesláda pedig a bennem kavargó marhaságok, agymenések, némileg értelmes dolgok és egyebek tárhelye lesz az elkövetkezendő időkben. Főleg tag bejegyzéseket és személyes posztokat fogtok itt találni, nyomokban pedig lesznek történetekkel kapcsolatos dolgok is (néhány részlet, egyéb belső információ, fontos dolgok, stb).

Kezdődjék hát a kalamajka! És ne feledjétek a jelszót: a csíny letudva...
Lia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése